Logo Paars

Wonen

Extra lang genieten van je verbouwing: zo doe je dat

Oh jongens toch, alle stress van het vinden van een aannemer en het leven in puin is allang verdwenen naar een grijs verleden. Je geniet heerlijk van het avondzonnetje met een glas wijn op je nieuwe terras, of zakt onderuit met Netflix op je giga-hoekbank in je nieuwe uitbouw.

Lekker is het he, genieten van het eindresultaat? En welverdiend gokken we zo. Hoewel je zou hopen dat het hele verbouwproces inmiddels afgerond is, hoeft dit toch niet altijd het geval te zijn. Er zijn nog een paar kleine dingetjes waar je toch even op wilt letten!

Verborgen gebreken
na oplevering

Ook al heb je de oplevering helemaal perfect gecontroleerd, het kan altijd zo zijn dat er toch kleine verborgen gebreken zichtbaar worden. Een dakgoot waarvan je tijdens de herfst pas bemerkt dat hij toch lekt, of een schuifdeur die na een paar weken toch wat blijkt te tochten.

 

Ja jongens, het is ook ná de verbouwing nog even opletten geblazen. Gelukkig is er overal een oplossing voor en hoef je bij de eerste lek niet direct al scheldend aan de telefoon te hangen. Zolang jij weet wat je rechten zijn (en daar helpen wij je natuurlijk graag bij), komt alles prima in orde.

Je nieuwe woning
langer mooi houden

Bemerk je geen verborgen gebreken na oplevering? Mooi! Zet dan ook alles in het werk om deze in de toekomst te voorkomen en extra lang van je verbouwing te kunnen genieten. Wat kun je doen om je nieuwe uitbouw zo goed mogelijk te onderhouden? Hoe zorg je ervoor dat alles lang mooi blijft? We geven je ook op dit onderwerp een aantal super handige (al zeggen we het zelf) tips.

Wij helpen je stevig in je schoenen te staan…

Het kan en
moet anders!

Het team van Hart voor je Huis komt allemaal uit de huizen/bouwsector,
en geloof ons: we hebben allerlei gekke, wilde, verdrietige en geweldige situaties
voorbij zien komen. Wij geloven dan ook oprecht dat de juiste informatie
en begrip voor de situatie wonderen doet.

ONTDEK

De top 3 meest recente artikelen

WE DELEN GRAAG AL ONZE VERBOUWTIPS & TRICKS MET JOU!

Staat jou onderwerp er niet bij?
Geen probleem!

Jouw woning tot leven
laten komen?

Maak een vliegende start met een van onze pro’s!

Of doe de VerbouwScan en kijk hoe goed je bent voorbereid voor je verbouwing.

stappenplan verduurzamen zonneboiler
Verduurzamen

Geld besparen en verduurzamen met een zonneboiler

Stappenplan verduurzamen | We leggen aan je uit hoe een zonneboiler werkt. Wat kost een zonneboiler op je woning? Welke mogelijkheden zijn er, wat levert het op en hoe zit het met de subsidies? Je leest het hier >

Ventileren verduurzamen stappenplan
Verduurzamen

Ventileren van je woning: Alles over luchtventilatie

Stappenplan verduurzamen | We leggen het ventileren van je woning aan je uit. Wat kost het ventileren van je woning? Welke mogelijkheden zijn er, wat levert het op en hoe zit het met de subsidies? Je leest het hier >

Wij staan klaar voor jou!

Hoe meer jij weet over het werk van een aannemer, de termen in een offerte en alles wat bij een verbouwing komt kijken (van bouwkundige inspectie tot de oplevering), hoe meer zelfvertrouwen je hebt. Wij geven jouw de informatie die je nodig hebt om je ‘mannetje’ te staan en het eindresultaat van je verbouwing in eigen hand te hebben.

Check hoe goed jij bent voorbereid op je verbouwing.

En doe de scan!