Logo Paars

Oplevering

Zo controleer je de oplevering met heldere blik en beide voeten op de grond


YES! Het is zo ver! Je mag dan eindelijk naar de resultaten van een (waarschijnlijk lang) bouwproces gaan kijken. Dikke kans dat je he-le-maal in de zevende hemel bent. En juist dat brengt risico’s met zich mee…

Wanneer een lange verbouwing eindelijk afgerond is kan het lastig zijn om met een onafhankelijke blik naar het eindresultaat te kijken. Waarschijnlijk lijkt alles er fantastisch uit te zien en zul je de aannemer zonder al teveel nadenken de laatste termijn betalen. Maar wat als de resultaten even later toch tegen blijken te vallen?

De oplevering

Nu dat de afbouwfase is afgerond, is het moment eindelijk daar: je loopt samen met de uitvoerders en verantwoordelijken langs alles dat wordt opgeleverd. Een spannend, maar vooral belangrijk moment. Geef jij je akkoord, dan wordt het project gesloten.

Ben je akkoord? Dan zet je een handtekening onder het opleveringsrapport en betaal je het nog openstaande bedrag aan de aannemer. Ben je nog niet akkoord? Dan wordt er een herstellijst gemaakt en gaat de aannemer verder aan de slag. Je hoeft het nog te betalen bedrag pas over te maken als alles akkoord is.

Planning maken

Plan jouw verbouwing, nodig vakmensen of je aannemer uit en werk samen in een programma.

planning verbouwing

Met je volle verstand
de oplevering controleren

Maar het controleren van een oplevering is geen makkelijke taak. Zeker niet als ‘leek’. Hoe voorkom je verborgen gebreken na oplevering, wat kun je doen als er na een aantal maanden toch zaken niet lijken te kloppen en wat voor opleverniveaus zijn er überhaupt eigenlijk? We geven je alle informatie die je nodig hebt zodat jij ook ná de verbouwing zonder stress van het eindresultaat kunt genieten.

Wij helpen je stevig in je schoenen te staan…

Het kan en
moet anders!

Het team van Hart voor je Huis komt allemaal uit de huizen/bouwsector,
en geloof ons: we hebben allerlei gekke, wilde, verdrietige en geweldige situaties
voorbij zien komen. Wij geloven dan ook oprecht dat de juiste informatie
en begrip voor de situatie wonderen doet.

1.000+

Succesvolle opleveringen voorbij zien komen

50.000+

Taken afgerond via de VerbouwApp of onze partners

8.000+

Vakmensen beschikbaar om jouw verbouwing succesvol op te leveren

ONTDEK

De top 3 meest recente artikelen

WE DELEN GRAAG AL ONZE VERBOUWTIPS & TRICKS MET JOU!

stappenplan verduurzamen zonneboiler
Verduurzamen

Geld besparen en verduurzamen met een zonneboiler

Stappenplan verduurzamen | We leggen aan je uit hoe een zonneboiler werkt. Wat kost een zonneboiler op je woning? Welke mogelijkheden zijn er, wat levert het op en hoe zit het met de subsidies? Je leest het hier >

Ventileren verduurzamen stappenplan
Verduurzamen

Ventileren van je woning: Alles over luchtventilatie

Stappenplan verduurzamen | We leggen het ventileren van je woning aan je uit. Wat kost het ventileren van je woning? Welke mogelijkheden zijn er, wat levert het op en hoe zit het met de subsidies? Je leest het hier >

Staat jou onderwerp er niet bij?
Geen probleem!

Josha-Prins-Hart-voor-je-Huis

Josha Prins

"Ik neem je graag mee door het ideale verbouwproces, zodat je niet alleen van de voorbereiding en het eindresultaat blij wordt, maar ook van het verbouwproces"

Deel deze pagina:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wij staan klaar voor jou!

Hoe meer jij weet over het werk van een aannemer, de termen in een offerte en alles wat bij een verbouwing komt kijken (van bouwkundige inspectie tot de oplevering), hoe meer zelfvertrouwen je hebt. Wij geven jouw de informatie die je nodig hebt om je ‘mannetje’ te staan en het eindresultaat van je verbouwing in eigen hand te hebben.